Ралф Лорен

Таг
4Вести

НОВАТА КОЛЕКЦИЈА НА „РАЛФ ЛОРЕН“ ИНСПИРИРАНА ОД РЕЈЧЕЛ ГРИН ОД „ПРИЈАТЕЛИ“

„РАЛФ ЛОРЕН“ ПОЧНА ДА ПРОДАВА МАИЦИ НАПРАВЕНИ ОД РЕЦИКЛИРАНА ПЛАСТИКА

ОМИЛЕНИОТ ДИЗАЈНЕР НА ПРИНЦЕЗИ И ПРЕМИЕРИ, ЅВЕЗДИ И ОЛИМПИЈЦИ, РАЛФ ЛОРЕН ПРОСЛАВИ 50 ГОДИНИ КАРИЕРА

ИНСПИРИРАН ОД ЈАМАЈКА, РАЛФ ЛОРЕН ГИ СОБУ БОСИ МАНЕКЕНКИТЕ