рап

Таг
5Вести

СЛАТКАРИСТИКА ЗАКАЖА И ВТОР КОНЦЕРТ ВО СКОПЈЕ ПО ПОВОД 15 ГОДИНИ ОД ПРВИОТ АЛБУМ

КАЊЕ ВЕСТ ГО ПРОМОВИРАШЕ НОВИОТ АЛБУМ НОСЕЈЌИ КЈУ-КЛУКС-КЛАН КАЧУЛКА

СНУП ДОГ СЕ ЗАБЛАГОДАРИ НА СЕБЕСИ НА ОТВОРАЊЕТО НА ЅВЕЗДАТА НА ПАТЕКАТА НА СЛАВНИТЕ

ЕМИНЕМ НЕОЧЕКУВАНО НА ПОЛНОЌ ОБЈАВИ НОВ АЛБУМ