Расел Кроу

Таг
7Вести

РАСЕЛ КРОУ ЌЕ БИДЕ ЗЕВС, А КРИСТИЈАН БЕЈЛ ГЛАВНИОТ НЕГАТИВЕЦ ВО НОВИОТ ФИЛМ ЗА ТОР

РАСЕЛ КРОУ ЌЕ ГЛУМИ ВО НОВИОТ ФИЛМ ЗА ТОР

РАСЕЛ КРОУ НЕ ДОЈДЕ НА ЗЛАТНИТЕ ГЛОБУСИ ЗАШТО СИ ГО ШТИТИ СЕМЕЈСТВОТО ОД ПОЖАРИТЕ

РИДЛИ СКОТ ГО ПОДГОТВУВА ВТОРИОТ ДЕЛ НА „ГЛАДИЈАТОР“

РАСЕЛ КРОУ ВО ПРВАТА ГОЛЕМА ТВ-УЛОГА ЌЕ ГО ГЛУМИ МЕДИУМСКИОТ МАГНАТ АЈЛЕС

РАСЕЛ КРОУ ГО ПРОСЛАВИ РАЗВОДОТ СО АУКЦИЈА, ЌЕ ЗАРАБОТИ НАД ДВА МИЛИОНИ ДОЛАРИ

РАСЕЛ КРОУ ГИ ПРОДАВА СУВЕНИРИТЕ ОД „ГЛАДИЈАТОР“ ЗА ДА ГО ПРОСЛАВИ РАЗВОДОТ