реално шоу

Таг
3Вести

СТАЛОНЕ ЛАНСИРАШЕ СВОЕ СЕМЕЈНО РЕАЛНО ШОУ

„НЕТФЛИКС“ ЌЕ ПРАВИ РЕАЛНО ШОУ ЗАСНОВАНО НА „ИГРА НА ЛИГНИ“, НАГРАДАТА ЌЕ БИДЕ 4,56 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

ЛИНДЗИ ЛОХАН СИ ЈА ОБНОВУВА КАРИЕРАТА ПРЕКУ РЕАЛНО ШОУ ВО ГРЦИЈА