Ред хот чили пеперс

Таг
2Вести

„РЕД ХОТ ЧИЛИ ПЕПЕРС“ ГО ОБЈАВИ ПРВИОТ СИНГЛ ОД НОВИОТ, 12. АЛБУМ

ФАНОВИ ОД 67 ДРЖАВИ НА КОНЦЕРТОТ НА „РЕД ХОТ ЧИЛИ ПЕПЕРС“ ПРЕД ПИРАМИДИТЕ ВО ГИЗА