река

Таг
8Вести

СУДОТ ВО ЕКВАДОР ПРЕСУДИ ДЕКА ЗАГАДУВАЊЕТО ГИ ПРЕКРШУВА ПРАВАТА НА РЕКАТА КОЈА МИНУВА НИЗ ГЛАВНИОТ ГРАД КИТО

ВО РЕКА ВО АФРИКА ОТКРИЕНА НАЈСТАРАТА ДРВЕНА СТРУКТУРА НА СВЕТОТ, НАПРАВЕНА ПРЕД ПОЛА МИЛИОН ГОДИНИ

АЛБАНИЈА ЈА ПРОГЛАСИ ДИВАТА РЕКА ВЈОСА ЗА НАЦИОНАЛЕН ПАРК, ПРВ ОД ТАКОВ ВИД ВО ЕВРОПА

ВО КАМБОЏА ОТКРИЕНА НАЈГОЛЕМАТА СЛАТКОВОДНА РИБА НА СВЕТОТ

ЊУЈОРК САКА ДА СТАНЕ ПРВ ГРАД ВО САД ВО КОЈ ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ ПЛИВА ВО РЕКА