Рембрант

Таг
3Вести

ПОЧНА РЕСТАВРАЦИЈАТА НА „НОЌНА СТРАЖА“ НА РЕМБРАНТ, ЌЕ СЕ ПРЕНЕСУВА ВО ЖИВО НА ИНТЕРНЕТ

РЕМБРАНТ БИЛ ПРВИОТ ИНСТАГРАМЏИЈА – СВЕТОТ СЛАВИ 350 ГОДИНИ ОД РАЃАЊЕТО НА ХОЛАНДСКИОТ МАЈСТОР

„НОЌНА СТРАЖА“ НА РЕМБРАНТ ЌЕ СЕ РЕСТАВРИРА ПРЕД ОЧИТЕ НА ЈАВНОСТА