реновирање

Таг
9Вести

БОСАНСКИ АРХИТЕКТ СЕ ВРАТИ ОД ЛОНДОН ВО РОДНОТО САРАЕВО И СО ПАРТНЕРКА ОД АНГЛИЈА ДИЗАЈНИРАШЕ СТАР СТАН КАКО ПОТСЕТНИК НА ВОЈНАТА

ГРОБНИЦАТА НА ТУТАНКАМОН РЕНОВИРАНА ОД ШТЕТИТЕ ОД ТУРИСТИТЕ

МУЗЕЈОТ НА АНА ФРАНК НАДГРАДЕН СО ИСТОРИСКИ ПРИКАЗНИ ЗА ДА ПРИВЛЕКУВА МЛАДA ПУБЛИКА

ТЕРАСАТА НА ХОТЕЛОТ „ЕПИНАЛ“ – НОВО МЕСТО ЗА ЧАЛАМ НА БИТОЛЧАНИ

ОФИЦЕРСКИОТ ДОМ ВО ШТИП СТАР ЕДЕН ВЕК АДАПТИРАН ВО ДОМ НА МЛАДИ