Ренцо Пијано

Таг
4Вести

МУЗЕЈОТ НА АМЕРИКАНСКАТА ФИЛМСКА АКАДЕМИЈА ЌЕ СЕ ОТВОРИ ВО СЕПТЕМВРИ

ЏЕНОВА ОТВОРА НОВ МОСТ ДВЕ ГОДИНИ ПО НЕСРЕЌАТА ВО КОЈА ЗАГИНАА 43 ЛУЃЕ

НАЈПОЗНАТИОТ ИТАЛИЈАНСКИ АРХИТЕКТ РЕНЦО ПИЈАНО ГО ДИЗАЈНИРАШЕ НОВИОТ МОСТ ВО ЏЕНОВА