рестриктивни мерки

Таг
7Вести

ВЛАДАТА ГО ОГРАНИЧИ РАБОТНОТО ВРЕМЕ НА УГОСТИТЕЛСКИТЕ ОБЈЕКТИ ДО 21 ЧАСОТ

МАКЕДОНИЈА БЕЛЕЖИ НОВ РЕКОРД СО 641 НОВ СЛУЧАЈ НА КОРОНАВИРУС

КАТАЛОНСКИТЕ ВЛАСТИ СЕ ЗАКАНИЈА СО НОВИ МЕРКИ АКО МЛАДИТЕ НЕ ПРЕСТАНАТ ДА СЕ ЗАБАВУВААТ

НОВОЗЕЛАНЃАНИТЕ ПОВТОРНО СЕ ГУШКААТ НА УЛИЦА И МОЖАТ ДА ОДАТ НА КОНЦЕРТИ И РАГБИ

ПО ДВА МЕСЕЦА, УТРЕ СЕ УКИНУВА ПОЛИЦИСКИОТ ЧАС, В ЧЕТВРТОК СЕ ОТВОРААТ И КАФУЛИЊАТА

ОЛЕСНУВАЊЕТО НА КОРОНАМЕРКИТЕ ПОЧНУВА ОД УТРЕ СО ОТВОРАЊЕТО НА ТРГОВСКИТЕ ЦЕНТРИ

ВО МАКЕДОНИЈА 20 НОВИ СЛУЧАИ НА КОРОНАВИРУС, НА СВЕТОТ НАД ЧЕТИРИ МИЛИОНИ ЗАРАЗЕНИ ДОСЕГА