ретроспективна изложба

Таг
2Вести

СЕ ОТВОРА ПРВАТА РЕТРОСПЕКТИВНА ИЗЛОЖБА НА ДИМИТАР КОНДОВСКИ ВО ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ

ЧЕТИРИДЕЦЕНИСКОТО ТВОРЕШТВО НА ЈОВАН ШУМКОВСКИ НА РЕТРОСПЕКТИВНА ИЗЛОЖБА ВО МСУ