рецензија

Таг
4Вести

МОЌНА, СУПТИЛНА, ПРЕКРАСНА ДРАМА, ВЕЛИ „ВАРАЈАТИ“ ЗА „ВРБА“ НА МАНЧЕВСКИ

МУЗИЧКОТО СПИСАНИЕ НА „БИ-БИ-СИ“ СО НАЈВИСОКА ОЦЕНА ЗА АЛБУМОТ НА ТРПЧЕСКИ

„БИКИНИ МУН“ E ИМПРЕСИВНА МЕДИТАЦИЈА – ОДЛИЧНА КРИТИКА ЗА ФИЛМОТ НА МАНЧЕВСКИ ВО „ХОЛИВУД РИПОРТЕР“