ревии

Таг
4Вести

МОДАТА НА РАСКРСНИЦА МЕЃУ ТРАДИЦИЈАТА И ИНОВАЦИИТЕ, ФОТОГАЛЕРИЈА ОД 28. МОДЕН ВИКЕНД СКОПЈЕ

„ГУЧИ“ ЌЕ ГО НАМАЛИ БРОЈОТ НА РЕВИИ СО ЦЕЛ ДА ГО НАМАЛИ ОТПАДОТ

ФУСТАНИ ОД ТЕКСТИЛЕН ОТПАД НА МОДНИОТ ВИКЕНД (ФОТОГАЛЕРИЈА)

КИТИ СПЕНСЕР, ВНУКАТА НА ПРИНЦЕЗАТА ДИЈАНА, Е НОВ ОМИЛЕН МОДЕЛ НА МОДНИТЕ БРЕНДОВИ