Ричард Донер

Таг
2Вести

РИЧАРД ДОНЕР НА 90 ГОДИНИ ЌЕ ГО РЕЖИРА ПЕТТИОТ ДЕЛ НА „СМРТОНОСНО ОРУЖЈЕ“

СУПЕРМЕН И ЛОИС ЛЕЈН ВО ПРИВАТЕН ЖИВОТ БИЛЕ КАКО БРАТ И СЕСТРА