Рим

Таг
20Вести

РИМСКИОТ СУД ДОЗВОЛИ ДА СЕ ПРОДАВА ВИЛАТА КОЈА СОДРЖИ ДЕЛО ОД КАРАВАЏО, ПОЧЕТНАТА ЦЕНА Е 353 МИЛИОНИ ЕВРА

НИКОГАШ НЕ Е МНОГУ ОД МОСТОВИ НА БАЛКАНОТ, ВЕЛИ МИЛЧО МАНЧЕВСКИ ВО ИНТЕРВЈУ ЗА „КОРИЕРЕ ДЕЛА СЕРА“

РИМСКИОТ КОЛОСЕУМ ПРВПАТ ГИ ОТВОРИ ЗА ТУРИСТИ ПОДЗЕМНИТЕ ПРЕМИНИ И КАФЕЗИ

РИМСКИОТ КОЛОСЕУМ ЌЕ ДОБИЕ НОВ ВИСОКОТЕХНОЛОШКИ ПОДИУМ ОД 18,5 МИЛИОНИ ЕВРА

РИМСКИ ПАНТЕОН – НАЈСТАРАТА ЗГРАДА НА СВЕТОТ КОЈА СЀ УШТЕ Е ВО УПОТРЕБА

РИМ ГИ ОТВОРИ СВОИТЕ ЗНАМЕНИТОСТИ И РИМЈАНИТЕ ЗА ПРВПАТ ГИ ИМААТ САМО ЗА СЕБЕ

ЕВРОПА ОД ЈУНИ ПОВТОРНО ГИ ОТВОРА СВОИТЕ ЗНАМЕНИТОСТИ, НО ЌЕ ВАЖАТ НОВИ ПРАВИЛА

ЗНАМЕНИТОСТИТЕ НА ПАРИЗ И РИМ СЕ МОРНИЧАВО ПРАЗНИ СРЕДЕ КРИЗАТА СО КОВИД-19

ВО РИМ ОТКРИЕНО ДРЕВНО СВЕТИЛИШТЕ ПОСВЕТЕНО НА КУЛТОТ НА РОМУЛ

АПЛАУЗИ И ЧЕСТИТКИ ЗА МАКЕДОНСКАТА „ВРБА“ ВО РИМ – ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ГАЛА ПРЕМИЕРАТА