АЛЕКСАНДРА ПЕШЕВСКА ПРОГЛАСЕНА ЗА НАЈДОБРА АКТЕРКА НА ФЕСТИВАЛОТ „РИСТО ШИШКОВ“ ВО СТРУМИЦА