Рита Морено

Таг
2Вести

РИТА МОРЕНО ПО 60 ГОДИНИ СЕ ВРАЌА ВО „ПРИКАЗНА ОД ЗАПАДНАТА СТРАНА“

РИТА МОРЕНО НА ОСКАРИТЕ ДОЈДЕ ВО ФУСТАН ШТО ГО НОСЕЛА И ВО 1962