Роберт Јанкулоски

Таг
4Вести

КИНОТЕКАТА ОДБЕЛЕЖУВА 60 ГОДИНИ ОД СМРТТА НА МИЛТОН МАНАКИ СО ДВЕ ПРОЕКЦИИ НА 5 МАРТ

ИЗЛОЖБА НА ДИГИТАЛНО РЕСТАВРИРАНИ ФОТОГРАФИИ ОД ОХРИЃАНЕЦОТ ЈОНЧЕ ПОП СТЕФАНИЈА ВО КИНОТЕКАТА

„ПАРИСКИ ПЕРСПЕКТИВИ“ – ИЗЛОЖБА НА ФОТОГРАФИИ НА РОБЕРТ ЈАНКУЛОСКИ

ЈАНКУЛОСКИ СО ФОТО ИЗЛОЖБА „ЅИДОВИ ЗА ВАС ПРЕКРАСНИ ЛУЃЕ“ ВО ПАРКОТ НА ФРАНКОФОНИЈАТА