рокенрол

Таг
4Вести

ЛЕГЕНДАРНИОТ БЕНД „КИС“ СЕ ПОЗДРАВИ СО ПУБЛИКАТА ВО ЊУЈОРК, БЛИЗУ ДО МЕСТОТО КАДЕ ШТО ПРЕД 50 ГОДИНИ ЗАПОЧНАА ДА СВИРАТ

25 ГОДИНИ ОД СМРТТА НА МИЛАН МЛАДЕНОВИЌ – НЕ ЖАЛАМ ШТО СУМ ГО ПОТРОШИЛ ЖИВОТОТ НА РОКЕНРОЛ

МАРК НОФЛЕР НЕ СЕ ПОЈАВИ НА ПРИЕМОТ НА „ДАЈЕР СТРЕЈТС“ ВО ХАЛАТА НА СЛАВНИТЕ