роман

Таг
15Вести

ПРЕВЕДЕН НА МАКЕДОНСКИ РОМАНОТ „ДОЊА ПЕРФЕКТА“ НА ШПАНСКИОТ ПИСАТЕЛ БЕНИТО ПЕРЕС ГАЛДОС

ПРОМОЦИЈА НА РЕОБЈАВЕНИОТ РОМАН „ПУСТИНА“ ОД АБАЏИЕВ, СО ДИЗАЈН НА НЕГОВАТА ВНУКА ИСКРА ДИМИТРОВА

„ГЕНЕРАЛОТ И ПЕПЕРУГАТА“ – НОВ РОМАН ОД АКАДЕМИК ЛУАН СТАРОВА

АВТОРОТ НА „ПОВРАТНИК“ НАЈАВИ НОВ РОМАН ЗА 2021, ПРВ ПО 20 ГОДИНИ

БИЛ КЛИНТОН ЌЕ ОБЈАВИ ВТОР КРИМИ РОМАН

ОЛИВЕРА ЌОРВЕЗИРОСКА ВЕЧЕРВА ГО ПРОМОВИРА НОВИОТ РОМАН ВО КИНО КУЛТУРА

ПРВИОТ РОМАН ЗА ВОЗРАСНА ПУБЛИКА НА СТЕН ЛИ ЌЕ БИДЕ ОБЈАВЕН НАЕСЕН

АВТОРКАТА НА „СЕКСОТ И ГРАДОТ“ НАЈАВИ НОВ РОМАН ВО ДУХОТ НА ДВИЖЕЊЕТО #METOO

ПРОМОЦИЈА НА НОВИОТ РОМАН НА АКАДЕМИК УРОШЕВИЌ, „МАЏУН“

БЕСТСЕЛЕРОТ НА НИКОЛАС СПАРКС, „СТРАНИЦИ ЗА НАШАТА ЉУБОВ“, ОДИ НА БРОДВЕЈ