Розен

Таг
3Вести

СЕРИЈАТА „РОЗЕН“ ЌЕ ПРОДОЛЖИ БЕЗ РОЗЕН БАР КАКО „КОНЕРОВИ“

СЕРИЈАТА НА РОЗЕН БАР ОТКАЖАНА ПОРАДИ РАСИСТИЧКИ ТВИТ

„РОЗЕН“ СЕ ВРАТИ ПО ДВЕ ДЕЦЕНИИ И ДОБИ ЛИЧНА ЧЕСТИТКА ОД ТРАМП