румба.

Таг
4Вести

ГОСТИ ОД ЧЕШКА, МАРОКО И КОНГО НА ЗАВРШНАТА ВЕЧЕР НА 22. ОФФ-ФЕСТ

КОНЦЕРТ, ФИЛМ И ДИЏЕЈ СЕТ ВЕЧЕРВА НА ОФФ-ФЕСТ

УНЕСКО Ѝ ДАДЕ ЗАШТИТЕН СТАТУС НА КОНГОАНСКА РУМБА, ШТО СЕ ПОПУЛАРИЗИРАШЕ НА КУБА

ЗВУЦИТЕ НА КОНГО ГО ОТВОРААТ 17. ИЗДАНИЕ НА ОФФЕСТ