„Сабота вечер во живо“

Таг
2Вести

„ИГРА НА ТРОНОВИ“ СО 22 НОМИНАЦИИ ЗА ЕМИ НАГРАДИТЕ

АКО СЕ КАНДИДИРАМ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ, ИЛЈАДА ОТСТО ЌЕ ГО ПОБЕДАМ ТРАМП, ВЕЛИ АЛЕК БОЛДВИН