САД

Таг
41Вести

ДНЕВНОТО КОРИСТЕЊЕ МАРИХУАНА ПРВПАТ ГО НАДМИНА ДНЕВНОТО ПИЕЊЕ АЛКОХОЛ ВО САД

СРЕДНОШКОЛСКИ ХОР ОД ПЕНСИЛВАНИЈА ЈА ИЗВЕДЕ „МАКЕДОНСКО ДЕВОЈЧЕ“ НА ПРЕДЛОГ НА СКОПЈАНЕЦОТ МАРКО ПАВЛОВСКИ

ЧЕТКАР ЌЕ СНИМА НОВ АЛБУМ ВО АМЕРИКА И ЌЕ НАСТАПИ ВО ЊУЈОРК И ДЕТРОИТ

МИЛИОНИ ЛУЃЕ ВО МЕКСИКО, САД И КАНАДА СЕ НАДЕВААТ НА ВЕДРО НЕБО ЧЕКАЈЌИ ГО ЦЕЛОСНОТО ПОМРАЧУВАЊЕ НА СОНЦЕТО

МАНЧЕВСКИ СО СЕРИЈА МАСТЕРКЛАСИ, ПРЕДАВАЊЕ И ПРОЕКЦИИ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ ВО АРИЗОНА

СЕ БАРА НОВ ДОМ ЗА 4.000 БИГЛОВИ СПАСЕНИ ОД ФАРМА ВО САД

ПОГОДЕН ЏЕКПОТОТ НА АМЕРИКАНСКАТА ЛОТАРИЈА ОД 1,33 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ, ДОСЕГА НИКОЈ НЕ СЕ ПРИЈАВИЛ КАКО ДОБИТНИК

ЏЕКПОТОТ НА АМЕРИКАНСКАТА ЛОТАРИЈА ПОРАСНА НА МИЛИЈАРДА ДОЛАРИ

ЕДНА МИЛИЈАРДА ДРВЈА ЌЕ СЕ САДАТ НИЗ САД КАКО ОДГОВОР НА КЛИМАТСКИТЕ ПРОМЕНИ

АМЕРИКАНСКАТА АМБАСАДА ГО ПРОСЛАВИ ДЕНОТ НА НЕЗАВИСНОСТА, 4 ЈУЛИ (ФОТОГАЛЕРИЈА)