Сахара

Таг
5Вести

ВО ПЕТ ДРЕВНИ АЛЖИРСКИ ГРАДА НА РАБОТ НА САХАРА ТРАДИЦИЈАТА Е ПОВАЖНА ОД ПАРИТЕ, А ПАЛМИТЕ СЕ СВЕТИ ДРВЈА

ЕГИПЕТ ОТКРИ УШТЕ 50 САРКОФАЗИ СТАРИ 3.000 ГОДИНИ ЗА КОИ ВЕРУВА ДЕКА ЌЕ ЈА СМЕНАТ ИСТОРИЈАТА

СНЕГ ПАДНА ВО САХАРА ТРЕТПАТ ВО ПОСЛЕДНИТЕ 40 ГОДИНИ