СТРИМИНГ СЕРВИСИТЕ СЕ ТЕПААТ ЗА СТАРИ СЕРИИ И ПЛАЌААТ ПО 500 МИЛИОНИ ДОЛАРИ ЗА „БУБАЛИЦИ“ И „САЈНФЕЛД“