Самоа

Таг
5Вести

САМОА, ТОНГА И КИРИБАТИ ПРВИ ВЛЕГОА ВО 2023 ВО 11 ЧАСОТ ПО МАКЕДОНСКО ВРЕМЕ

СВЕТОТ ЈА ПРЕЧЕКУВА 2022, САМОА И ТОНГА ТРАДИЦИОНАЛНО ПРВИ СЛАВАТ

2018 ПРВО ДОЈДЕ ВО САМОА, ПОСЛЕДНО ВО АМЕРИКАНСКА САМОА, А ГИ ДЕЛИ ЕДЕН ЧАС ЛЕТ