Сан Сиро

Таг
4Вести

СТАДИОНОТ „САН СИРО“ ВО МИЛАНО НЕМА ДА СЕ УРИВА ПОРАДИ НЕГОВОТО КУЛТУРНО ЗНАЧЕЊЕ

ИТАЛИЈАНСКАТА ВЛАДА ГО ОДОБРИ УРИВАЊЕТО НА СТАДИОНОТ „САН СИРО“

СЕ УРИВА „САН СИРО“, МИЛАН И ИНТЕР ЌЕ ГРАДАТ НОВ СТАДИОН ОД 630 МИЛИОНИ ФУНТИ