„Санденс’

Таг
8Вести

МАЛИЈА ОБАМА ГО ПРЕТСТАВИ ДЕБИТАНТСКИОТ ФИЛМ „СРЦЕТО“ НА САНДЕНС

СОЛЗИ И ОВАЦИИ НА ПРЕМИЕРАТА НА ДОКУМЕНТАРНИОТ ФИЛМ ЗА КРИСТОФЕР РИВ НА САНДЕНС

МАКЕДОНСКАТА ПРЕМИЕРА НА „МЕДЕНА ЗЕМЈА“ НАЛЕТО НА МАКЕДОКС

КАМПАЊА НА АВТОРИТЕ НА ФИЛМОТ – СО КУПЕНА ТЕГЛА МЕД ИМ ПОМАГАТЕ НА ОСУМТЕ ДЕЦА ОД „МЕДЕНА ЗЕМЈА“ ДА СЕ ШКОЛУВААТ

САНДЕНС ГО ПРОГЛАСИ „МЕДЕНА ЗЕМЈА“ ЗА НАЈДОБАР СВЕТСКИ ДОКУМЕНТАРЕЦ

ХОЛИВУДСКИТЕ КРИТИЧАРИ ГО ПОФАЛИЈА „МЕДЕНА ЗЕМЈА“ ПО ПРЕМИЕРАТА НА САНДЕНС

МАКЕДОНСКИОТ ДОКУМЕНТАРЕЦ „МЕДЕНА ЗЕМЈА“ ЌЕ ИМА СВЕТСКА ПРЕМИЕРА НА ФЕСТИВАЛОТ САНДЕНС

РЕЖИСЕРОТ ГОРАН СТОЛЕВСКИ СО НАГРАДА НА „САНДЕНС“ ЗА КРАТКИОТ ФИЛМ „ВИДИ ЈА ТИ НЕА“