Саша Барон Коен

Таг
12Вести

САША БАРОН КОЕН ВЕЛИ ДЕКА ГО ПЕНЗИОНИРАЛ ЛИКОТ НА БОРАТ

БУГАРКАТА МАРИЈА БАКАЛОВА ПОБЕДИЛА 600 АКТЕРКИ НА АУДИЦИЈАТА ЗА „БОРАТ 2“, КАКО ЛАЖНА НОВИНАРКА УСПЕА ДА ВЛЕЗЕ И ВО БЕЛАТА КУЌА

ОГРОМНА СТАТУА НА БОРАТ ВО СИДНЕЈ ЈА НАЈАВИ ПРЕМИЕРАТА НА НОВИОТ ФИЛМ НА САША БАРОН КОЕН

„АМАЗОН“ ЌЕ ГО ОБЈАВИ „БОРАТ 2“ НЕКОЛКУ ДЕНА ПРЕД ИЗБОРИТЕ ВО САД

„БОРАТ 2“ ЌЕ ИМА УШТЕ ПОДОЛГ НАСЛОВ ОД ПРВИОТ ФИЛМ

„КОЈ Е АМЕРИКА?“ ЗАВРШИ БЕЗ ДА СЕ ПРИКАЖЕ ЛАЖНОТО ИНТЕРВЈУ НА САША БАРОН КОЕН СО САРА ПЕЈЛИН

ПОЗНАТИ ЛИЧНОСТИ ВЕЌЕ 20 ГОДИНИ НАСЕДНУВААТ НА ФИНТИТЕ НА САША БАРОН КОЕН

АМЕРИКАНСКИ ПОЛИТИЧАРИ ВО ПАНИКА ПРЕД ПРЕМИЕРАТА НА НОВОТО ШОУ НА САША БАРОН КОЕН

„КОЈ Е АМЕРИКА?“ – САРА ПЕЈЛИН НАСЕДНАЛА НА ИНТЕРВЈУ СО ЛАЖНИОТ ВОЕН ИНВАЛИД САША БАРОН КОЕН