Саша Станишиќ

Таг
3Вести

ПРЕМИЕРА НА „ПС БУСАН“, КРАТКИОТ ФИЛМ НА САША СТАНИШИЌ СНИМЕН ВО ЈУЖНА КОРЕЈА

САША СТАНИШИЌ ПРОМОВИРА ЗБИРКА НА УРБАНИ МИНИРАСКАЗИ

РЕВИЈА НА КРАТКИ ФИЛМОВИ НА САША СТАНИШИЌ ВО КАФУЛЕТО „КОТУР“