сауна

Таг
3Вести

УНЕСКО ЈА ЗАШТИТИ ФИНСКАТА КУЛТУРА НА САУНИ – ВАЖАТ ЗА СВЕТИ МЕСТА И ГИ ИМА 3,2 МИЛИОНА НИЗ ЗЕМЈАТА

СЕДУМ ПРЕУБАВИ СПА ЦЕНТРИ КОИ БИ МОЖЕЛЕ ДА СИ ГИ ДОЗВОЛИТЕ