Саут Џорџија

Таг
2Вести

НАЈГОЛЕМАТА САНТА НА СВЕТОТ ИМ СЕ ЗАКАНУВА НА ОГРОМНИТЕ КОЛОНИИ НА ПИНГВИНИ И ФОКИ НА ОСТРОВОТ САУТ ЏОРЏИЈА

САУТ ЏОРЏИЈА – ЗАФРЛЕН БРИТАНСКИ ОСТРОВ БЛИСКУ ДО АНТАРКТИК СО НЕВЕРОЈАТНО РАЗНОВИДЕН ЖИВ СВЕТ