Сексот и градот

Таг
15Вести

КИМ КАТРАЛ СЕ ВРАЌА КАКО САМАНТА ВО ПРОДОЛЖЕНИЕТО НА „СЕКСОТ И ГРАДОТ“

ВТОРАТА СЕЗОНА НА ПРОДОЛЖЕНИЕТО НА „СЕКСОТ И ГРАДОТ“ ДОАЃА ВО ЈУНИ (ВИДЕО)

ПРОДОЛЖЕНИЕТО НА „СЕКСОТ И ГРАДОТ“ ЌЕ ИМА И ВТОРА СЕЗОНА

ПРЕМИЕРАТА НА НОВАТА СЕРИЈА „СЕКСОТ И ГРАДОТ“ ЗАКАЖАНА НА 9 ДЕКЕМВРИ

„СЕКСОТ И ГРАДОТ“ СЕ ВРАЌА ВО ДЕКЕМВРИ

ВО ЊУЈОРК СЕ СНИМААТ 10 ЕПИЗОДИ НА „СЕКСОТ И ГРАДОТ“

ЕКИПАТА НА „СЕКСОТ И ГРАДОТ“ ПОВТОРНО НА СЕТ ПО 11 ГОДИНИ

САМАНТА ЌЕ БИДЕ ИНСПИРАЦИЈА ЗА ДРУГИТЕ ЛИКОВИ ВО НОВАТА СЕРИЈА, ВЕЛИ АВТОРКАТА НА „СЕКСОТ И ГРАДОТ“ КЕНДИС БУШНЕЛ

„СЕКСОТ И ГРАДОТ“ СЕ ВРАЌА КАКО МИНИСЕРИЈА СО НОВО ИМЕ

„СЕКСОТ И ГРАДОТ“ СЕ ВРАЌА КАКО МИНИСЕРИЈА БЕЗ КИМ КАТРАЛ