Селин Дион

Таг
4Вести

СЕЛИН ДИОН НЕМА КОНТРОЛА ВРЗ МУСКУЛИТЕ ПОРАДИ РЕТКАТА БОЛЕСТ, КАЖА НЕЈЗИНАТА СЕСТРА

СЕЛИН ДИОН ГИ ОТКАЖА СИТЕ КОНЦЕРТИ ОД 2023 И 2024 ПОРАДИ ЛОШОТО ЗДРАВЈЕ

ЌЕ СЕ СНИМА БИОГРАФСКИ ФИЛМ ЗА СЕЛИН ДИОН

СЕЛИН ДИОН ОТКАЖА КОНЦЕРТИ ПОРАДИ ПРОБЛЕМИ СО УВОТО