Сем Мендес

Таг
3Вести

СЕМ МЕНДЕС ЌЕ СНИМА ЧЕТИРИ ФИЛМА ЗА „БИТЛС“, ЗА СЕКОЈ ЧЛЕН ПОСЕБНО

ПОБЕДНИКОТ НА ЗЛАТНИТЕ ГЛОБУСИ „1917“ ОД ДЕНЕСКА ИГРА ВО СКОПЈЕ

ОЛИВИЈА ЊУТН-ЏОН И РЕЖИСЕРИТЕ МЕНДЕС И МЕКВИН ГИ ДОБИЈА НАЈВИСОКИТЕ КРАЛСКИ ТИТУЛИ