Сенат

Таг
2Вести

ИЗВИНЕТЕ, НО НЕ СЕ ТРУДИТЕ ДОВОЛНО – МЛАДАТА АКТИВИСТКА ГРЕТА ТУНБЕРГ ГИ ИСКАРА АМЕРИКАНСКИТЕ ПОЛИТИЧАРИ

АМЕРИКАНСКИТЕ СЕНАТОРИ ЌЕ ОДАТ НА ОБУКА ПРОТИВ СЕКСУАЛНО ВОЗНЕМИРУВАЊЕ