„Сестри“

Таг
3Вести

БЕЛГРАДСКИ ФЕСТ ЈА НАГРАДИ ДИНА ДУМА ЗА НАЈДОБРА РЕЖИЈА ЗА „СЕСТРИ“

„СЕСТРИ“ НА ДИНА ДУМА СО ПРОЕКЦИИ ВО КИНОТЕКАТА, СВЕТИ НИКОЛЕ И ОХРИД