Сетстет

Таг
6Вести

ЏЕЗ ВЕТЕРАНИТЕ „СЕТСТЕТ“ ГО ОБЈАВИЈА 10. СТУДИСКИ АЛБУМ

ГОСТИ ОД РЕГИОНОТ И 30 ГОДИНИ „СЕТСТЕТ“ НА ТРЕТОТО ИЗДАНИЕ НА „КРАЈ ВАРДАРОТ ЏЕЗ“

„СЕТСТЕТ“ ВЕЧЕРВА СО КОНЦЕРТНА ПРОМОЦИЈА НА ДЕВЕТТИОТ АЛБУМ

ЏЕЗ ВЕТЕРАНИТЕ „СЕТСТЕТ“ ГО ПРОМОВИРААТ ДЕВЕТТИОТ АЛБУМ

„СЕТСТЕТ“ И „ФАЈТИНГ ВИНДМИЛС“ ЗАЕДНИЧКИ ГО ИЗВЕДУВААТ ТЕРИ РАЈЛИ