Сеул

Таг
2Вести

СЕУЛ ЌЕ ГИ ЗАБРАНИ ПОЛУПОДРУМСКИТЕ СТАНОВИ ПРОСЛАВЕНИ ВО ФИЛМОТ „ПАРАЗИТ“ ПО ПОСЛЕДНИТЕ ФАТАЛНИ ПОПЛАВИ

ДЕЦАТА УЧАТ И СИ ИГРААТ СО РОБОТИ ВО ГРАДИНКИТЕ ВО СЕУЛ ЗА ДА СЕ ПОДГОТВАТ ЗА ИДНИНАТА