Северна Америка

Таг
4Вести

ЦЕЛОСНОТО ПОМРАЧУВАЊЕ НА СОНЦЕТО ПОМИНА НИЗ МЕКСИКО, САД И КАНАДА (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ДЕЛОВИ ОД СВЕТОТ ГО ВИДОА НАЈДОЛГОТО ДЕЛУМНО ПОМРАЧУВАЊЕ НА МЕСЕЧИНАТА ОД 1440 ГОДИНА

ВИКИНЗИТЕ ИМАЛЕ ЖИВЕАЛИШТЕ ВО СЕВЕРНА АМЕРИКА 471 ГОДИНА ПРЕД ДОАЃАЊЕТО НА КОЛУМБО

СТАПАЛКИТЕ ОТКРИЕНИ ВО НОВО МЕКСИКО СЕ НАЈСТАРИОТ ДОКАЗ ЗА ЛУЃЕТО ВО АМЕРИКА