Шевролет

Таг
2Вести

АВТОМОБИЛ ПРВПАТ ДОБИ ЅВЕЗДА НА ХОЛИВУДСКАТА ПАТЕКА НА СЛАВНИТЕ

„ЛЕГО“ НАПРАВИ „ШЕВРОЛЕТ“ ВО ПРИРОДНА ГОЛЕМИНА СО 335.000 КОЦКИ