Шјаоми

Таг
2Вести

„ШЈАОМИ“ ГО ПРЕТСТАВИ ПРВИОТ ПРОВИДЕН ТЕЛЕВИЗОР НА СВЕТОТ

НОВИОТ СМАРТФОН НА „ШЈАОМИ“ ДОАЃА СО КАМЕРА СО 108 МЕГАПИКСЕЛИ