Шкода

Таг
6Вести

ПРВИОТ ЕЛЕКТРИЧЕН ТЕРЕНЕЦ НА „ШКОДА“ Е ПОЧЕТОК НА НОВА ЕРА ЗА КОМПАНИЈАТА

„ШКОДА“ ГО НАЈАВИ ИЗГЛЕДОТ НА НОВАТА, ХИБРИДНА „ОКТАВИЈА“

„ШКОДА“ ЈА ПРЕТСТАВИ НОВАТА „ОКТАВИЈА“, ПРВПАТ ИМА И ХИБРИДНА ВЕРЗИЈА

И „ШКОДА“ ИМА СВОЈ МАЛ ЕЛЕКТРИЧЕН АВТОМОБИЛ

„ШКОДА“ ЈА ПРЕТСТАВИ „СКАЛА“, ЧЕШКИОТ ОДГОВОР НА „ГОЛФ“