школа

Таг
2Вести

ПРВАТА ШКОЛА ЗА ДИЏЕИ ЌЕ СЕ ОДРЖИ ВО СКОПЈЕ

ЗАВРШИ 11. МЕЃУНАРОДНА ШКОЛА ЗА АРХЕОЛОГИЈА ВО СТОБИ, ГОДИНАВА ИМАШЕ СТУДЕНТИ ОД КАНАДА, САД И АВСТРАЛИЈА