Шок труперс

Таг
2Вести

„ШОК ТРУПЕРС“ ОДБЕЛЕЖУВА 15 ГОДИНИ ПОСТОЕЊЕ СО КОНЦЕРТ ВО МКЦ

„ШОК ТРУПЕРС“ СО КОНЦЕРТ ГО ПРОМОВИРААТ НОВИОТ АЛБУМ „ГЛУВО ДОБА“