Шри Ланка

Таг
4Вести

ШРИ ЛАНКА ГО ПОКАЖА НАЈГОЛЕМИОТ СИН САФИР НА СВЕТОТ

АКТУЕЛНАТА МИС СВЕТ ПОДНЕСЕ ОСТАВКА, КРУНАТА ЈА ПРЕЗЕМА ИРСКА

ШРИ ЛАНКА ДОЗВОЛИ ВЛЕЗ НА ТУРИСТИ, МОЖЕ ДА СЕ ПОСЕТАТ САМО 12 МЕСТА