штетни емисии

Таг
8Вести

ФРАНЦИЈА САКА ДА ГИ ЗАБРАНИ КРАТКИТЕ ДОМАШНИ АВИОНСКИ РЕЛАЦИИ АКО МОЖЕ ДА СЕ ПАТУВА СО ВОЗ

ШВЕДСКА КОМПАНИЈА САКА ДА ГО СОЗДАДЕ ПРВИОТ КЛИМАТСКИ НЕУТРАЛЕН АВТОМОБИЛ НА СВЕТОТ

ЦЕНТАРОТ НА СИДНЕЈ СЕГА ЦЕЛОСНО СЕ НАПОЈУВА СО СТРУЈА ОД ОБНОВЛИВИ ИЗВОРИ

2020 ТРЕБА ДА БИДЕ ГОДИНА НА ЕЛЕКТРИЧНИ АВТОМОБИЛИ, ВО ПАЗАРОТ СЕ ВКЛУЧУВААТ ПОЗНАТИ ИМИЊА

ЕВРОПСКА УНИЈА ЌЕ СЕ ОБИДЕ ДА СТАНЕ ЈАГЛЕРОДНО НЕУТРАЛНА ДО 2050 И УСВОИ ЗЕЛЕН ПЛАН ОД 100 МИЛИЈАРДИ ЕВРА

МЛАДИТЕ СЕ МОБИЛИЗИРААТ, НЕДОСТИГА ПОЛИТИЧКА ВОЛЈА, КАЖАА ПРЕД КЛИМАТСКИОТ САМИТ ВО МАДРИД

ФОРМУЛА 1 СЕ ОБВРЗА ДА СТАНЕ ЈАГЛЕРОДНО НЕУТРАЛНА ДО 2030 ГОДИНА