Штипското културно лето

Таг
2Вести

ХОРОТ „СВ. ЗЛАТА МЕГЛЕНСКА“ ГО ОТВОРА 37. ШТИПСКО КУЛТУРНО ЛЕТО

ПО 20 ГОДИНИ ВО ФРАНЦИЈА, СОПРАНОТ ЕЛЕНА ГОЛОМЕОВА ПРВПАТ НАСТАПУВА ВО РОДНИОТ ГРАД ШТИП