Шведска амбасада

Таг
2Вести

СТУДЕНТКАТА АНА МАРИЈА НАУМОВСКА БЕШЕ АМБАСАДОРКА НА ШВЕДСКА НА ЕДЕН ДЕН

ПРАЗНИЧНИ ПЕСНИ И СПЕЦИЈАЛИТЕТИ НА КОНЦЕРТОТ НА ШВЕДСКАТА АМБАСАДА ЗА САНТА ЛУЦИЈА